Venteliste til Hf. Kalvebod

Bemærk, at der i øjeblikket er lukket for opskrivning på den eksterne venteliste!
Huse i Kalvebod kan kun sælges til familiemedlemmer i lige linie op eller ned, – eller til personer, der står på ventelisten. Ventelisten er delt op i en intern for foreningens beboere og en ekstern. Den interne går forud for den eksterne.
Når et hus sættes til salg fastsættes prisen af foreningens vurderingsudvalg, huset tilbydes personerne på den interne venteliste og derefter den eksterne venteliste. Handelen foregår på et bestyrelsesmøde.
På den interne venteliste kan beboere skrive sig op, som har været medlem af foreningen i mindst 2 år, samt deres børn mellem 16 og 18 år. Opskrivning foregår ved at indbetale et indtegningsgebyr på 100 kr. på Haveforeningens konto: Reg. nr. 5371 Kontonr. 0300986.
Du skal huske at melde adresseændring når du flytter. Vi påtager os ikke ansvaret for at breve ikke kommer frem, hvis vi ikke har din korrekte adresse.

Se ventelisterne:

Ventelisterne er opdateret januar 2023 – intern venteliste opdateret januar 2024.

Haveforeningens ventelisteudvalg

Salg af huse i haveforeningen Kalvebod forestås af bestyrelsen efter venteliste. Generalforsamlingen har nedsat et ventelisteudvalg, der udover de to valgte også består af foreningens kasserer.

Kontakt: venteliste@kalvebod.dk

Scroll to Top